Rólunk

Lajtos János vagyok, a Galga House Team Kft. ügyvezetője. 28 éve dolgozom a szakmámban ácsként. Hivatásom az életem, szeretem, ha munkánk gyümölcsével másoknak elégedettséget, örömet szerzek csapatommal, megrendelőink egy határidőre leszállított, precíz végeredményt kapnak.

Munkám során több elismerést is szereztem, Bramac tetőfedő bajnokságon többször kiemelkedő helyezést értem el, és mind a lakossági szektorban, mind a középületek-közintézmények felújításában folyamatos visszacsatolásként legtöbbször ajánlások útján kapom megbízásainkat.

Több, mint 15 éve vállalok állandó alvállalkozóim segítségével teljes építőipari kivitelezéseket, legyen szó lakásfelújításról, vagy egy új ház felépítéséről, mely hatalmas döntés és egy nagy mérföldkő az ember életében.  

A szervezés, a szakemberek és munkák összehangolása, rengeteg időt, fáradtságot és költséget jelent Önnek. A Galga House Team Kft. felújításoktól a nagyobb építkezésekig, A-tól Z-ig az építőipari szolgáltatások legnagyobb részét vállalja.

Generálkivitelezőként alkalmazottaim és alvállalkozóim munkájáért teljes felelősséget vállalok, az állandó kapcsolatfelvétel és egyeztetések kizárólag rajtam keresztül zajlanak, tehát egy kézben van minden, Önnek nem kell szervezni és időzíteni külön-külön az egyes tevékenységeket. Munkatársaim több éves tapasztalattal rendelkeznek, valamennyi munkánkat gondos felmérés és tervezés előzi meg.

Ha szüksége van rá, a felújítást megelőzően Fejes Melinda home staging szakértő, lakberendezőtől kérhet tanácsadást az ingatlan ki-vagy eladására való felkészítéshez, a felújítást követően pedig a több, mint 12 éve elégedett ügyfeleket kiszolgáló BudaHaus Ingatlaniroda kollégái (akár energetikus, ügyvédi és hitelügyintézői – teljeskörű ügyintézéssel) segíthetnek a gyors és rugalmas értékesítésben, amennyiben eladási szándékkal bízott meg minket a generálkivitelezés során.

Rejtett költségeink nincsenek, kedvező áron, rövid határidővel és magas minőségi szolgáltatással várjuk Önt.
Levesszük a terhet a válláról! Válasszon minket!